Service


     
Reparatie van lasapparatuur:
De TECHNISCHE DIENST van Saanen Lastechniek biedt een gedegen en kundige dienstverlening aan haar relaties. Onze TECHNISCHE DIENST medewerkers hebben een langdurige ervaring in het repareren van lasapparatuur, daarnaast is er een grote voorraad reserve onderdelen van verschillende merken beschikbaar, waardoor vrijwel alle reparaties kunnen worden uitgevoerd.

De afdeling beschikt tevens over goed geoutilleerde service bussen, waarmee onze vakkundige medewerkers uw apparatuur ook op locatie kunnen repareren en onderhouden.
De medewerkers van deze afdeling zorgen ervoor dat uw apparatuur optimaal werkt. Niet alleen bij aflevering maar ook in de jaren daarna.

Mocht u onverwacht een storing hebben, neemt u dan contact met ons op voor een snelle en adequate oplossing van uw probleem Klik-Hier of bel: 0495-663480

Ook voor technisch vragen en informatie over uw apparatuur kunt u onze medewerkers van de TECHNISCHE DIENST benaderen.

Preventief onderhoud en NEN 3140 keuringen:

Preventief onderhoud van uw lasapparatuur betekent behoud van uw investering in lasapparatuur. En door preventief onderhoud zullen uw lasmachines u minder gauw in de steek laten.
De medewerkers van de TECHNISCHE DIENST van Saanen Lastechniek voeren ook NEN 3140 keuringen uit waarmee u kunt voldoen aan ISO, VCA en Arbo regels.
Voor een goed en regelmatig onderhoud en tijdige NEN keuring van uw lasapparatuur kunnen wij uw machine-gegevens opnemen in ons automatische onderhoudssysteem, hierdoor worden uw lasmachines ?vanzelf? periodiek en tijdig onderhouden en gekeurd.

Met preventies onderhoud bespaart u kosten en is er sprake van waardebehoud van uw lasapparatuur.