AIR PRODUCTS Gasdepot


Saanen Lastechniek bv is een afhaaldepot van Air Products. Wij leveren alle industriŽle gassen zoals bijv. zuurstof, acetyleen, stikstof ,koolzuur,  lasgassen,  verpakkingsgassen voor de voedingsindustrie enz.

 


 

Over AIR PRODUCTS

 

rAir  Products (NYSE:APD) is al bijna 80 jaar een toonaangevende onderneming voor industriŽle gassen.  Met de focus op energie, milieu en andere opkomende markten, levert het bedrijf essentiŽle industriŽle gassen en gerelateerde apparatuur aan tientallen industrieŽn, waaronder raffinage, chemie, metalen, elektronica, en de levensmiddelenindustrie.
Daarnaast is Air Products wereldwijd de voornaamste leverancier van procestechnologie en -apparatuur op het gebied van vloeibaar aardgas. Het bedrijf ontwikkelt, ontwerpt, bouwt, beheert en exploiteert een aantal van 's werelds grootste industriŽle gasprojecten, waaronder vergassingsprojecten die overvloedige natuurlijke bronnen duurzaam omzetten in syngas voor de productie van hoogwaardige energie, brandstoffen en chemicaliŽn.
 
 
  

Cilinders


Voor kleinere volumes of meer gespecialiseerde toepassingen heeft AIR PRODUCTS een compleet gamma aan gassen in hogedruk cylinders.Bulk leveringen


Vanuit de strategisch gelegen fabrieken levert AIR PRODUCTS per tankwagen vloeibare gassen die worden opgeslagen in cryogene opslagtanks op het terrein van de klant.