Lastoebehoren


Saanen lastechniek levert uit voorraad:

 

opsommingsteken Elektrodehouders, aardklemmen, aardkabels
opsommingsteken Toebehoren voor elektrisch lassen, snijden, gutsen
opsommingsteken Mig-Tig-Plasmatoortsen
opsommingsteken Laskappen, lashelmen, lasbrillen
opsommingsteken Wolfram-electroden AC / DC ook thoriumvrij
opsommingsteken Lashandschoenen, (Mig-Tig) lasschorten, arm/beenbescherming
opsommingsteken Lasdekens, lasschermen, lasgordijnen, slijpgordijnen


Adflo verse luchtsysteem

Geavanceerde bescherming van de luchtwegen.
Roestvaststaal, aluminium, gegalvaniseerd staal: stuk voor stuk zeer nuttige materialen, maar ook zonder uitzondering bijzonder slecht voor de gezondheid wanneer lasdampen vrijkomen.
De giftige lasdampen kunnen schade veroorzaken aan de longen, luchtwegen en het centrale zenuwstelsel. Het kan vaak weken, maanden en soms zelfs jaren duren voor de ziekteverschijnselen zich openbaren.
Adequate ventilatie kan de werkplek een stuk veiliger maken, maar soms is zelfs dat niet genoeg. Het Adflo ademhalingsbeschermingssysteem biedt een beschermingsfactor van 50. Wat inhoudt dat de lucht binnen de helm 50 keer schoner is dan die daarbuiten. Zelfs lassers die werken in een omgeving die binnen "acceptabele" veiligheidsnormen valt, kunnen veel profijt ondervinden van deze vijftigvoudige toename van de bescherming, vooral omdat 3M SPEEDGLAS Adflo zo comfortabel en gebruiksvriendelijk heeft gemaakt.
Vanzelfsprekend voldoet het Adflo systeem aan alle Europese richtlijnen voor de bescherming van ogen, gezicht en luchtwegen.

Klik op de foto voor de folder


Lasschermen

Lasschermen zijn bedoeld om snel en flexibel een lasplaats te kunnen afschermen.
De schermen zijn van zeer hoge kwaliteit en zowel met gordijnen en lamellen leverbaar. Met verschillende koppelelementen kunnen de schermen met elkaar verbonden worden tot een groter geheel. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld eenvoudig verrijdbare lascabines gecreŽerd worden.

 

Klik hier voor meer informatie


Lasmanipulatoren


Toortsen


 
   

EWM PICO Tig 180 dc